Premtim Zogiani Ajatuksia uussuomalaisen näkökulmasta.

Jussi Halla-Aho mokasi, jälleen kerran!

Perussuomalaisten puheenjohtaja on jälleen kerran onnistunut pyrkimyksessään herättää puolueen kannattajien pahamaineiset tunteiden purkaukset viattomia kansalaisia kohtaan. Kuinka typerältä tämä kuulostaakin Jussilla on tapana aina välillä ajoin käyttää MV-lehden julkaisemia ”uutisia” lähteinä todistaakseen jotain, ihan tosissaan. *facepalm*

Facebook –julkaisujensa alkuun Jussilla on myös tapana ilmoittaa käyttävänsä MV-lehden uutisia ”poikkeuksellisesti”. Aika harvinaisen outo käsitys poikkeuksellisuudesta, sanon minä. Tästä tietenkin seurasi satojen vihapostien tulva Turun-Sanomien toimittajalle Rebekka Härköselle. Se siitä ”ihmisyyden” puolueesta.

No mitä Jussi yrittää siis meille niin kovasti todistaa? – Vaikuttaa siltä, että se jotain liittyy enemmän kuin usein ulkomaalaistaustaisten ihmisten vastakohtaisuuteen. Nyt ei ole kyse maahanmuuttopolitiikasta. Tällä kertaa Jussi yrittää todistaa, että myös kantasuomalaiset osallistuivat uhrien auttamiseen Turun iskuissa.

No shit? Tietääkseni kukaan ei ole väittänytkään toisin. Olemme kiitollisia kaikista näistä rohkeista auttajista, oli etninen tausta mikä tahansa. Jussi tietenkin poisti julkaisunsa heti huomattuaan tietämättömyytensä ja toivoo meidän unohtavan tämän pahan mokan, josta aiheutui ikäviä seurauksia. Ei onnistu.

Mielestäni virkaa tekeville poliitikoille voisi asettaa selvät ohjeet, miten heidän tulisi toimia lähteiden käytössä.

Mutta jälleen kerran, onneksi olkoon Jussi. Olet toistamiseen onnistunut lietsomaan vihaa kansalaisten kesken sen sijaan, että keskittyisit esittämään realistisia ratkaisuja näihin ongelmiin. Tästä syystä myös puolueen merkittävimpiä jäseniä päätti lähteä mahdollisimman kauas tietämättömyyttäsi. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat